TVminnen


Den rätte för Rosing

Ett riktigt flopp-program som Kanal 5 stod för var realityserien; Den rätte för Rosing.
Det handlade om den före detta Big brother-deltagaren Linda Rosing som skulle välja ut en kille bland några deltagare och som sedan skulle bli hennes kärlekspartner.
Alltså jag vet inte om detta program var hemskt eller bara allmänt pinsamt. För det första trodde Kanal 5 att det här var något som skulle locka till sig många TV-tittare men på den fronten blev det bara en storflopp. Sen var innehållet i sig inte särskilt bra heller. Ingen ut av deltagarna var ju där för att de var intresserade ut av Linda som person. Killarna var endast intresserade av att få TV-tid eller att leka av sig lite. Mognadsnivån på dessa killar var ju inte särskilt hög om man säger så. Många som var där hade anagligen slagit vad med sina kompisar om att söka in till programmet. Var den känslan man fick i alla fall. Sen hade ju inte Linda världens bästa rykte heller så det var ju kanske också en ut av anledningarna till att det hela inte lyckades så bra. 
Linda har dock lyckats bättre med kärleken efter programmet och är idag gift och heter numera inte Rosing i efternamn, utan Thelenius.

2012-02-23 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Usch ett sådant program! Fattar inte hur hon kunde ställa upp, men mediakåt som hon har varit så... Hehe...

2012-02-23 @ 18:35:58
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: anna

hahaha, såg det nån gång så jävla töntigt

2012-02-23 @ 21:03:05
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0