TVminnen


C/O Segemyhr

En ut av mina favoritkomediserier är helt utan tvekan; C/O Segemyhr. Nu har jag sett den lite väl många gånger kanske men i grunden så är det helt klart en favorit.
Fredrik Segemyhr bor på Östermalm tillsammans med sin fru Cilla. Lägenheten på Östermalm är en av de finaste och för tillfälligt lite väl dyr, därför har Fredrik och Cilla en inneboende; Jan-Olof. Jan-Olof är en medelålders man som inte har särskilt mycket lyckat i sitt liv. Han flummar mest runt, låtsas göra viktiga saker och låter bara vardagen gå. Fredrik har ett toppjobb inom näringslivet och bara väntar på att bli befordrad så Cilla och Fredrik kan bo själva och kasta ut jobbiga Jan-Olof. Men allt blir inte alltid som man tänkt sig... När Fredrik tror att han ska bli befordrad så får han istället sparken. Helt plötsligt är Fredrik arbetslös, eller mellan två jobb som han själv kallar det för. Det blir ju omöjligt att lyckas klara sig på Cillas sjukhuslön just nu och dessutom kasta ut Jan-Olof. Jan-Olof får därför stanna och för att klara hela hyran får en hyresgäst till flytta in; Anton. Anton är en ung väldigt känslig kille som arbetar som taxichaufför. Han är otroligt lättlurad och kommer oftast på konstiga idéer om hur han ska lyckas för att nå framgång. Cilla, Fredrik, Jan-Olof och Anton kommer inte alltid så bra överens, konflikter och missförstånd uppstår för jämnan. I C/O Segemyhr får vi se hur de klarar vardagen tillsammans i de mest konstiga situationerna.
I rollerna ser vi bland andra; Johan Ulveson, Sussie Eriksson, Lennart Jähkel och Olle Sarri.
2012-02-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0