TVminnen


Boston Public


En amerikansk dramaserie jag verkligen saknar är Boston Public.
Det handlade om ett gäng lärare och deras liv. Allesammans jobbade de på Winslow High School i Boston. Att vara lärare åt ett gäng tonåringar är inte alltid så lätt och är det något lärarna i Winslow High Shool har fått erfarat så är det just det.
Jag tror att serien hann ta upp nästan alla slags problem en skola, dess tonåringar samt lärare kan ha. Vi fick se allt ifrån tonårsgraviditeter till förbjudna kärleksförhållanden och även lycklig kärlek, mobbing, äkta vänskap, testfusk, ovänskap, sparkade lärare, avstängda elever, rasism, övergrepp medmera.
Det hade varit kul med en svensk version ut av Boston Public men jag antar att det skulle bli alldeles för dyrt för att göra en sådan produktion. Man kan ju ändå alltid önska. Åtminståne tycker man ju att svensk TV kan bli lite duktigare på att sända mer repris ut av denna fantastiska serie.
I rollerna såg vi bland andra; Chi McBride, Anthony Heald, Loretta Devine, Jeri Ryan och Michael Rapaport.

2012-02-22 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Åh, jag älskar den här serien! Ser den mer än gärna igen! :)

2012-02-23 @ 18:38:36
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0