TVminnen


Bamse

Bamse är världens starkaste björn. Trots sin styrka tycker han inte om att slåss. Bamse är jätte svensk och tecknad. Han har en massa vänner. Lille Skutt och Skalman är nog dem bästa. Bamse har också världens snällaste farmor samt en falsk vän vid namn; Vargen.
Bamse äter dunderhonung för att behålla sin styrka. Ska jag ta det där en gång till?! Bamse äter dunderhonung för att behålla sin styrka. Viktigt att alla vet att trots att dunderhonung är svårt att få tag på så är det INTE doping som Bamse sysslar med. Han bara tycker det är gott helt enkelt. *Host*. Nej, men helt seriöst nu. Jag ska inte göra narr av en sådan superlegend som Bamse, han är född som världens starkaste björn och skulle vara det även om dunerhonung inte fanns.
Rune Andréasson har antagligen lyckats skapat en tidlös figur som aldrig någonsin kommer att försvinna ifrån oss människor. Likaså med Bamses vänner.
Jag har alltid haft lite svårt för Bamse på TV eftersom det var tecknat. Trots det så har jag alltid älskat själva Bamse-figuren även om jag inte har varit lika förtjust i hans TV-program.
Det finns ingenting att klaga på hos Bamse. Han är ju världens starkaste och snällaste björn.

2012-02-20 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0