TVminnen


Till alla gamla barnskådespelare

Jag har fått en kommentar på min blogg från någon som kallar sig Förtvivlad:
 
Förtvivlad!                 
                                                          
Jag tycker det du och Ellinor håller på med är otroligt fel! Ni vet nog vad jag syftar på, er sk "dokumentärserie". Jag är en upprörd anhörig och tycker att erat lilla projekt är totalt respektlöst! Okej att ni vill veta vad föredetta barnstjärnor gör, men har ni tänkt på att dessa personer kanske inte vill bli kända igen och har lagt allt det gamla bakom sig? Vissa har faktiskt gått vidare och det tycker jag ni två ska respektera! Jag tänker inte säga vem jag är anhörig till, det kanske ni kan gissa er till själva!
 
Svar:
Alltså, hur sjutton ska vi veta vem du är anhörig till? Det finns ju hundratals barnskådisar i Sverige, varav 40 vi tänkte ha med. Ungefär 30 stycken har hittills tackat JA och några är fortfarande osäkra. Vi har skickat ut brev två omgångar till gamla barnskådespelare, varav de flesta tackat ja och resten tackat nej på grund av olika orsaker som vi respekterat. Det är ju inte så att vi tänker börja stalka någon direkt. Vi har av en anledning valt att ha med många barnskådisar mycket för att de som tackat ja men inte känner sig så jätte bekväma med rampljuset ska slippa en massa uppståndelse kring sig när dokumentärserien ska visas. Har man fått ett brev med en förfrågan men känner att man inte vill medverka så kan man slänga iväg ett mail eller eventuellt ringa och säga nej tack. Om din anhörige har fått ett sånt brev borde den personen vetat det och eftersom din anhörige inte verkar veta det så antar vi att vi inte skickat något brev till den personen. Det kan mycket väl vara så att du läst en massa om vår dokumentärserie i min TV-blogg och bara känner någon som varit barnskådis men vi ej kontaktat. Just därför är det jättesynd att du inte kan berätta vem du är anhörig till eftersom vi kanske ska göra en tredje brevrunda snart och det är ju tråkigt då om vi i onödan ska skicka ett brev till den gamla barnskådespelaren om vi ändå hade kunnat vetat redan nu vem du menade.
 
Och varför visar jag den här kommentaren? Jo, för att jag och Elinor vill säga att vi är så otroligt tacksamma att vi har fått pratat/mailat/smsat med så otroligt många trevliga och tillmötesgående gamla barnskådespelare för det är verkligen inte en självklarhet. Så tack för att ni är så trevliga, glada och samarbetsvilliga. Det betyder mycket för oss. Ta åt er!
2012-12-16 @ 06:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Tycker att det var ett bra svar. Det e ju inte så lätt att svara när dom inte säger vem dom är

Svar: Nää, jag menar det! Hur ska vi liksom ens veta om det är nån vi skickat till eller inte liksom??!!
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-12-17 @ 07:37:27
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

ÅH vad tråkigt med en sådan kommentar, den personen borde inte lägga sig i, eller vara seriös och inte skriva en kommentar utan ring eller maila istället om det nu är en anhörig vilket det förmodligen inte ens är, det är nog bara någon som vill ha uppmärksamhet.

Skådespelaren kan ju förhoppningsvis tala för sig själv och om inte kontakta någon anhörig som kan kontakta er och tacka nej på ett seriöst sätt

Svar: Precis!!! Så känner vi också. Hur faan ska man veta liksom?? Så jävla löjligt också att en "anhörig" ska höra av sig och lägga sig i. For what liksom???!!
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-12-17 @ 14:02:21
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: marycaroline.blogg.se

Men haha, vilket skit! Töntigt värre. Den personen ska ju inte lägga sig i. Varför inte låta den anhörige sköta sig själv liksom? :)

Svar: Ja, precis! Vi vet fortfarande inte vem personen i fråga är men vi har våra spekulationer. ;) Inte nog med att man nuförtiden är feg nog att vara anonym bakom en dataskärm, man går dessutom bakom en anhörigs alias för att täckas nog. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-12-21 @ 19:04:15
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0