TVminnen


Nej, jag är inte död...

...jag har bara varit på TV-inspelning. Jag och mamma, mina kusiner Molly och Emmy, min moster Ingela och min kompis Elinor var och såg på TV4:s nya underhållningsprogram; Fantasterna. Jag fick de biljetterna genom min blogg och meningen var väl att jag skulle skriva lite om det så ja, nu skriver jag då alltså.
Min kompis Elinor på TV-inspelningen.
 
Helt ärligt tyckte jag det var skitdrygt. Det var inte direktsändning utan en såndär sändning med en massa omtagningar. Ca. 1 timmes underhållning tog 5 timmar att spela in. Yeaah! Mysigt att sitta ner i en studio i 5 timmar. Jag kände inte riktigt att det här var min grej men kul att ha testat såklart.
2012-12-12 @ 06:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Tråkigt att d blev så men nu har du ju provat iaf

Svar: Japp! Nu har man provat. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-12-13 @ 07:28:07
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Alexandra Agapi Lindblom

Det låter spännande men inte konstigt att det blir lite jobbig!

Svar: Säg till om du vill gå kan jag säkert fixa fler såna biljetter, hehe. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-12-15 @ 13:19:11
URL: http://alexandralindblom.com/
Postat av: Förtvivlad!

Jag tycker det du och Ellinor håller på med är otroligt fel! Ni vet nog vad jag syftar på, er sk "dokumentärserie". Jag är en upprörd anhörig och tycker att erat lilla projekt är totalt respektlöst! Okej att ni vill veta vad föredetta barnstjärnor gör, men har ni tänkt på att dessa personer kanske inte vill bli kända igen och har lagt allt det gamla bakom sig? Vissa har faktiskt gått vidare och det tycker jag ni två ska respektera! Jag tänker inte säga vem jag är anhörig till, det kanske ni kan gissa er till själva!

Svar: Alltså, hur sjutton ska vi veta vem du är anhörig till? Det finns ju hundratals barnskådisar i Sverige, varav 40 vi tänkte ha med. Ungefär 30 stycken har hittills tackat JA och några är fortfarande osäkra. Vi har skickat ut brev två omgångar till gamla barnskådespelare, varav de flesta tackat ja och resten tackat nej på grund av olika orsaker som vi respekterat. Det är ju inte så att vi tänker börja stalka någon direkt. Vi har av en anledning valt att ha med många barnskådisar mycket för att de som tackat ja men inte känner sig så jätte bekväma med rampljuset ska slippa en massa uppståndelse kring sig när dokumentärserien ska visas. Har man fått ett brev med en förfrågan men känner att man inte vill medverka så kan man slänga iväg ett mail eller eventuellt ringa och säga nej tack. Om din anhörige har fått ett sånt brev borde den personen vetat det och eftersom din anhörige inte verkar veta det så antar vi att vi inte skickat något brev till den personen. Det kan mycket väl vara så att du läst en massa om vår dokumentärserie i min TV-blogg och bara känner någon som varit barnskådis men vi ej kontaktat. Just därför är det jättesynd att du inte kan berätta vem du är anhörig till eftersom vi kanske ska göra en tredje brevrunda snart och det är ju tråkigt då om vi i onödan ska skicka ett brev till den gamla barnskådespelaren om vi ändå hade kunnat vetat redan nu vem du menade.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-12-15 @ 16:39:04

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0