TVminnen


Veckans bästa - Topp 3

Idag är det söndag.
För en gång skull tänkte jag göra en Topp 3 lista ut av veckans bästa TV-händeleser.


Anton Hysén
Utan tvekan Sveriges snyggaste kille. Han är bäst på Let´s dance i år och redan en klar vinnare tycker jag. Alltid ska de bästa och snyggaste killarna vara bögar. Varför är det så?


Camilla Henemark
Jag älskar verkligen Camilla Henemark. Tycker hon är så cool. Hon är sig själv och står för det. Trots att hon har haft det jobbigt och gjort mindre bra saker så har hon tagit sig upp igen och är nu tillbaka i vår mediavärld och visar att hon kan. Trots vissa puckade kungar samt journalister så står hon upp. Go Camilla!


Bönderna fann varandra
Hahaha! Detta är klart veckans roligaste nyhet. Bönderna Marie-Louise och André hade båda sökt till Bonde söker fru och kommit med i programmet för att träffa en framtida partner. MEN nu har de blivit kära i varandra istället. Det gör att båda hoppar av programmet. Det blir alltså inte riktigt som TV4 först hade tänkt sig. -2 bönder i år alltså.

2012-04-29 @ 09:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

tycker oxå att Anton Hysén är så jäkla fin

2012-04-29 @ 21:03:54
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0