TVminnen


Tre kärlekar

Idag tänkte jag skriva om den svenska dramaklassikern; Tre kärlekar.
I Sverige på 1940-talet under Andra världskriget lever Egon Nilsson som är en lantbrukare med en egen gård. Han har börjat blivit en gammal man och orkar snart inte längre med att ta hand om sin gård. Han hoppas att någon ut av hans vuxna barn ska ta över gården men ingen verkar särskilt intresserad ut av det. Hans son Orvar vill ägna sitt liv åt politiken, hans son Gösta är underofficer i flygvapnet och hans dotter Britta har fullt upp med att vara ensamtående mamma åt ett utomäktenskapligt barn.
Helt ärligt har Tre kärlekar aldrig varit en ut av mina favoritserier när det kommer till svensk drama. Jag har tyckt att denna serie har varit lite trög och tråkig tyvärr. Sen har jag aldrig riktigt fattat heller vad som menades med själva titeln Tre kärlekar. Minns att pappa försökte förklara för mig att det var något med Göstas pappas gård, arbete och tjejen han var kär i. Jag kan dock minnas helt fel nu, hahahaha. Det kan lika gärna ha varit något annat. Hahaha, sämst inlägg detta blev. Men även TVminnen har sina fläckar.
I rollerna såg vi bland andra; Samuel Fröler, Mona Malm, Ingvar Hirdwall och Jessica Zandén.
2012-04-30 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0