TVminnen


Stäng av TV:n - ut och lek alla barn!


Jag klagar väldigt mycket på diverse barnkanaler som rullar på TV ungefär 24-7 med alla skrikande tecknade barnprogram. Men nu är jag faktiskt glad för söndag den 3 juni klockan 11.00 till 15.00 ska barnkanalen Nickelodeon ha sändningsuppehåll för att uppmuntra barn att leka utomhus. Bra intiativ där tycker jag. Hoppas att resten ut av alla hundratals barnkanaler också släcker ner den tiden, plus alla webbkanaler så skulle det ju funka riktigt bra kanske.
Jag älskar TV men till och med jag tycker att vissa barn sysslar på tok för mycket med teknikprylar och alldeles för lite med utomhuslek idag.

2012-04-27 @ 15:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Låter som en bra idé, så länge ungarna inte zappar över till Cartoon Network :P (en kanal som i övrigt borde släcka ner för gott, haha).

2012-04-27 @ 17:40:21
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0