TVminnen


M*A*S*H

Tänkte nu skriva lite grann om den amerikanska 70 och 80-tals klassikern; M*A*S*H. Det gör jag enbart för det är roligt att göra såna här **** stjärnor. Nä, jag bara skämtar.
För att försöka vara lite seriös en liten stund då så handlar M*A*S*H om "läkarpersonal" i Korea under Koreakriget på 50-talet. Läkare och övrig personal som då skulle ta hand om skadade personer i ett svårt krig. Det blir en speciell levnadssituation för dem arbetande och de blir tillsammans som en slags familj när de förutom dem skadade bara träffar varandra i flera års tid.
M*A*S*H är som sagt var en riktig klassisk komediserie. Själv är det något jag mest bara ha slötittat på någon gång ibland, så jättebra tycker jag inte att denna serie är. Kanske skulle jag se det från en annan synvinkel om jag hade sett denna serie på 70-80-talet?! Det är i alla fall en grej jag tycker är riktigt skumt med M*A*S*H. Man vet aldrig när man ska höra publikskratt. När det är asdåligt och inte det minsta roligt, ja då kommer det där skrattet. MEN när det för en gångs skull kommer något som är lite halvkul, då är det istället heltyst. Jag har aldrig riktigt fattat detta!
I rollerna ser vi bland andra; Alan Alda, Gary Burghoff, William Christopher och Loretta Swit.

2012-04-14 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda

Vad roligt att du skriver om MASH, jag älskar det programmet.

2012-04-15 @ 13:16:58
Postat av: SVAR TILL LINDA:

Så roligt när någon gillar det jag skriver. :) Det är bara att komma med förslag om du kommer på något fler bra program. ;)

2012-04-16 @ 11:18:44
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0