TVminnen


Macken

"Kunderna kommer och kunderna går på Roys och Rogers mack." Kanske särskilt mycket går. Macken är en riktig 80-talsklassiker som andas Galenskaparna och After Shave.
Det handlar om Roy och Roger som är två medelålders män som tillsammans äger och arbetar på en mack där de tar hand om bilar som behövs tas hand om helt enkelt. Bilar då som inte riktigt funkar som de ska och då är det ju tur att Roy och Roger finns som är superduktiga på att greja bilar, eller?! Man lämnar garanterat in sin trasiga bil på egen risk till Roy och Roger eftersom det är troligt att det blir sämre med bilen istället för bättre. Ja, ens bil kan till och med försvinna helt spårlöst om den hamnar på Roys och Rogers mack.
Som liten älskade jag den här serien men idag som vuxen är det inte riktigt min typ av program som jag väljer i första hand direkt. Macken är ändå en klassiker och vad man än tycker om den så är det antagligen långt ifrån sista gången man har sett denna serie.
I rollerna ser vi bland andra; Anders Eriksson och Jan Rippe.

2012-04-13 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

håller med, det är en klassiker

2012-04-14 @ 10:14:01
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0