TVminnen


Kalles klätterträd

"Mitt i stan bor en kille som heter Kalle och Kalle har ett träd..."
Kalle är en tecknad liten kille som har ett klätterträd, där har vi alltså TV-seriens namn; Kalles klätterträd. Kalle är en väldigt lugn kille. Han gillar att sitta i sitt träd och fundera över saker, han har en väldigt bra fantasi. Det är oftast hans tankar och fantasier vi får följa i detta program. Under Kalles träd sitter hans morfar och läser tidningen. Hans morfar är en knubbig liten gubbe med glasögon. Det finns vanligtvis med en till person i Kalles klätterträd, som är ingen mindre än Emma. Emma är en söt liten tjej i Kalles egna ålder men Emma finns bara i Kalles fantasi. Dock är Emma väldigt, väldigt fin tänker Kalle.
Kalles klätterträd är en klassiker och det finns inget ont att säga om denna TV-serie helt enkelt. Ungefär en gång om året brukar jag skicka sångtexten från Kalles klätterträd via SMS till min kompis Emma. Hon finns dock på riktigt, till skillnad mot Kalles Emma men känner att det kan vara bra att uppdatera henne med den texten ändå ibland.
2012-04-23 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Ah, ett av alla psykedeliska barnprogram :D

2012-04-23 @ 20:14:07
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: SVAR TILL MARYCAROLINE:

Haha, du är så himla rolig: "Psykedeliska barnprogram". HAHAHAHA! :D

2012-04-25 @ 13:44:44
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Åh, Kalles Klätterträd minns jag - speciellt introt; jag kan många rader av sångtexten.Svar: Så som biljettkontrollen slutade är inget man som resenär ska behöva uppleva.

Tack för din kommentar.Hoppas att du får en bra fredag!

Kram

2012-04-27 @ 12:13:41
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0