TVminnen


Jag är väldigt glad just nu!

Jag är väldigt allmänt glad just nu! Jag är glad för många stora saker som till exempel att jag äntligen tagit tag i det där med att ta körkort, att jag bor i en stad och i en lägenhet jag trivs i, att det är vår, plus att jag börjat lära känna nya trevliga människor på slutet.
 Är man glad för stora saker, ja då blir man oftast extra glad för dem små sakerna också. Exempel på det är att hela Barbafamiljen finns som kinderägg just nu. Wieeeeeee!
Jag må vara barnslig men jag tycker verkligen att detta är skitkul. Äntligen lite TV-tema i kinderäggen.
Jag tror att det kommer bli rätt svårt att få ihop hela barbafamiljen och kanske dyrt men jag ska lyckas med det. Har än så länge bara lyckats fått tag i Barbaflink, så 8 stycken barbas återstår alltså men skam den som ger sig.

Suddig bild på Barbaflink.

2012-04-14 @ 15:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

å vad glad jag blir att du mår bra. såg det med kinderäggen:)

2012-04-14 @ 19:25:59
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0