TVminnen


Bullen

När jag var liten tror jag inte jag visste något program på TV jag tyckte hade ett sånt korkat namn som; Bullen. Heter ett program Bullen så kan man ju lika gärna döpa ett program till Mackan eller Chokladbollen, ja typ så tänkte jag.
Bullen var ett ungdomsprogram i SVT som handlade om just ungdomar. Om ungdomsproblem som till exempel; kärlek, vänskap, alkohol, droger, föräldrar, att bli vuxen med mera. Bullen gav en hel del fakta till alla stackars tonåringar med olika problem. Problemen brukade då tas upp för att sedan lösas i Bullen. Genom åren såg vi lite olika programledare i detta program men två programledare som antagligen de flesta minns ur Bullen är; Martin Timell och Cissi Elwin.
Jag gillade Bullen när det gick på TV, eller nja, i alla fall vissa delar. Var ju lite väl ung när det sändes så jag tyckte att vissa delar ut av Bullen var lite äckliga ibland. Undrar vad jag skulle tycka om jag såg serien idag istället?! Hmm... Vad man än har tyckt eller tycker om Bullen så är det i alla fall en riktig klassiker.

2012-04-28 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

jag tror att Bullen var ett väldigt bra program för ungdomar som inte kunde prata sex hemma, absolut ett sånt program som borde gå i repris idag

2012-04-29 @ 08:16:20
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0