TVminnen


Är man så puckad, då får man skylla sig själv!


I tisdags hade TV3:s nya TV-serie Wermland Forever premiär. En slags svensk version av den amerikanska TV-serien The Hills. De båda är som realityserier som följer några "inneungdomars" liv, ja det är liksom på riktigt fast ändå inte.
I alla fall så utspelar sig Wermland Forever i Karlstad där vi alltså får följa dessa ungdomar i deras liv. Karlstads kommun har statsat 150.000 kr i denna programsatsning. Efter att nu ha sett det första programmet så ångrar de sig.
Suck! Vad ska man säga?! Vad hade Karlstads kommun för förväntingar egentligen när de la ner en massa pengar i denna satsning?! Om man vill göra seriös reklam för sin stad så borde man tänka på dessa saker;

1. 99% av alla produktioner som TV3 gör är ALDRIG seriösa.

2. Ta en titt på The Hills först så ni vet på ett ungefär vad det är ni lägger pengar på.


Är man så puckad att man inte innan tänker på dessa saker, då får man också skylla sig själv.
2012-04-13 @ 12:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Programmet var helt värdelöst. Visst kan det vara roligt att följa ungdomar från en annan samhällsklass och på så sätt få ta del av andra värderingar, men hela programmet var ju så uppgjort. Jag noterade tydligt att där fanns ett manus och det fanns inget äkta liv i serien. Helt värdelös och jag tycker det är en skam att så dålig tv får visas.Svar: Tack för din kommentar.Kram

2012-04-15 @ 22:14:02
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0