TVminnen


Ally McBeal

Idag tänkte jag skriva om den amerikanska gamla dramakomediserien; Ally McBeal.
Ally är en tjej i 30+ årsåldern som arbetar som jurist på världens kanske mest konstiga advokatbyrå. Eller advokatbyrån är väl inte konstig i sig men personerna som arbetar där är minst sagt lite speciella. De har alla väldigt speciell fantasi och de är alla skitsnygga. Eller nja, det beror ju på hur man ser det hela. Ally McBeal må kanske vara den serien där flest kvinnor i en TV-serie någonsin tillsammans har minst genomsnittliga vikt. Jag menar att kvinnliga kändisar har ätstörningar är ju inget ovanligt men i Ally McBeal var det så extremt bland dem kvinnliga skådespelarna.
Det här var en riktig rolig serie men vetskapen av hur bland annat Calista Flockhart, Portia de Rossi och Lucy Liu ska ha mått under denna tid gör det hela väldigt läskigt.

Tänkte lägga in en klockren kommentar här som jag har fått från ett annat tidigare inlägg där jag har skrivit om skådespelaren Portia de Rossis mående under tiden denna serie gick.

2012-04-27 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0