TVminnen


Voxpop

Vet ni vad jag kom att tänka på härmodagen? Det där musikprogrammet Voxpop som gick på SVT några år på 90-talet. Det var alltid som en tävling bland Sverige-aktuella artisters nya låtar tillhörande musikvideos. Oj, krånglig mening det där, hoppas ni i alla fall förstår vad jag menar.
Hur som helst var det ett program jag alltid följde ganska så bra ändå. Jag minns att det var där jag för första gången fick se den gamla gruppen Abba Teens som sedan fick döpa om sig till A-teens. En grupp jag inte alls gillade från början men som sedan kom att bli mina stora idoler, hahaha. Snacka om vändning där.
I alla fall så tänker jag att vad konstigt ändå. Då kollade man på MTV, Voxpop, Grynets show med mera för att se sina favorit musikvideos. Idag söker man på YouTube när man vill se något. För ska jag vara helt ärlig så ser jag inte särskilt mycket musikvideos längre på TV. Kanske slumpen, kanske självvalt eller kanske finns det inte lika mycket längre på TV:n sen YouTube föddes in i våran cybervärld.


Programledaren Henrik Olsson i Voxpop
2011-09-13 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

tror inte det sänds så mkt sånt på tv längre. alla kolla det på youtube istället

2011-09-13 @ 12:43:50
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

och sen tog josefin över, vad hon nu heter i efternamn. :P

haha! catroons var ju dä'r, och dr bombay, och backstreet boys, och britney S..

ja jisses. det var tider det. :P

2011-09-13 @ 14:56:01
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0