TVminnen


Vissa borde inte få ha barn

Som många andra har jag tittat lite grann på den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar.
Jag kan inte annat än att säga att jag stör mig så grymt mycket på den där Gunilla. Vad är det för fel på människan? Hon har hennes dotter som ett slags projekt där hon typ ska göra henne till nästa Selena Gomez eller nåt. Denna stackars unge får aldrig någon syl i vädret för mamma Gunilla pladdrar på och bestämmer allt hela tiden. Det roliga är att ungen verkar inte ett dugg intresserad av alla dessa skönhets och artisttävlingar hon ställer upp i, det är ju bara på mammans villkor allting. Jag tror helst av allt att hon bara vill ha kul och leka med sina kompisar, så snälla låt henne göra det då.
Bliiir så arg! Vissa människor borde inte få ha barn.

Sedan kan man ju också fundera på hur filmteamet tänker när de filmar en sån människa som behandlar sin dotter som hon gör?! Nog för att soc borde ha varit där för längesen men finns det ingen som ser att dottern inte mår bra och att hon behöver hjälp? Bättre att filma det, tjäna en slant och sedan struntar vi i hur människor verkligen mår, tänker de så? Fast åh andra sidan kanske filmteamet behandlar sina barn precis som Gunilla behandlar sin dotter. En idiot plus en idiot blir ju inte direkt smartare tillsammans.

2011-09-21 @ 06:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN

som vanligt helt klockrent inlägg.

har inte sett just denna moder på TV, men har ju sett lite av förra säsongen. Vet inte om hon var med där..?

meeen ja va faan! Ungar ska få vara ungar. Vuxna kan de ändå bli senare i livet, och då kommer de troligtvis(hennes) vilja göra precis TVÄRTOM vad hon vill.

har hon drömmar, så kan hon väl fö fan uppfylla dem i sitt eget liv. hennes barn är andra människor. ghaaa.

2011-09-21 @ 10:11:30
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: DONKEN

jag fryyyser, och den bilden gjorde inte saken bättre. haha..,. budskap? iskall morsa? höhö.

2011-09-21 @ 10:12:54
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: anna

har inte sett det men fy vad hemskt det e med mammor som gör så med sina barn. tyvärr verkar det vara vanligt i USA med barn- skönhetstävlingar. Patetiskt, barn ska vara barn.

2011-09-21 @ 13:41:00
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0