TVminnen


Vänner

Idag tänkte jag skriva lite grann om den amerikanska TV-serien; Vänner, (orginaltitel Friends).
Jag tillhör kategorin som har sett i stort sätt alla avsnitt av Vänner, så med andra ord är det en av mina favoritserier. Men om det finns någon som inte sett det så kan jag berätta att serien handlar om sex stycken vänner, som är bästa vänner och om hur det är att vara vänner.
Vi har Ross som har skilt sig tre gånger. Monica som en gång i tiden har varit tjock men numera är smal. Joey som alltid börjar med att säga; "How you dooooing", till tjejer han vill ligga med. Phoebe som har en ond tvillingsyster som gör så att hon ibland hamnar i trubbel. Chandler som har en pappa som är homosexuell. Rachel som har ett ursprung som den populäraste tjejen i klassen.
Dessa vänner bor i flotta New York, för ja det är verkligen flott. Frågan är bara; skulle vi gilla Vänner lika mycket om det var mer verklighetstroget? Om de inte haft sina flotta lägenheter mitt i New York? Om de inte hade haft råd att leva sitt lyxiga New York liv? Jag tror inte det skulle vara lika intressant då. Vi älskar att de lever ett liv vi alla skulle vilja ha råd att leva. Karaktärerna i Vänner har en fantasilön som är oberäknelig med tanke på vilka yrken de har. Men vad gör det egentligen?! Vi älskar ju Vänner.

2011-09-28 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Ingela Perry

Det är ju inte för att dom har fantasilöner som åtminstone jag alltid tittadee på Vänner. Det var ju för att dom gjorde och sa roliga och lite korkade grejer. Alla hade ju så olika personligheter. Jag tänkte nog aldrig i dom banorna ens. Om vad dom tjänade i förhållande till vilket yrke dom hade.

2011-09-28 @ 19:09:21
Postat av: anna

Jag ÄLSKAR vänner. har hela dvd boxen å har sett den flera gånger om:)

2011-09-28 @ 20:04:43
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: SVAR TILL INGELA PERRY:

Det är intressant att höra ditt resonemang i det hela också.

2011-09-28 @ 20:07:02
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: anna

bästa serien!!!!!

2012-02-03 @ 11:43:14
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: anna

å blir nästan lite tårögd när jag tänker på vänner, fy vad mesig jag e:P

2012-05-30 @ 20:48:58
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0