TVminnen


The Fresh Prince of Bel-Air

Jag har börjat blivit mer och mer intresserad ut av baskers, kepsar och hattar på slutet. Kanske har jag sett lite för mycket på Sex and the City och blivit lite inspirerad av Carrie. Fast Carrie har kanske en hel del speciella hattar ja MEN den stora hatterskan är nog ändå Hilary i The Fresh Prince of Bel-Air.
Så kom vi då in på dagens gamla TV-minne. Utan att överdriva så kan man nog säga att The Fresh Prince of Bel-Air var en av världens största TV-serier på 90-talet. Då väldigt unga Will Smith som har en bråkig och lite fattig bakgrund och efter att Will hela sitt liv bott med sin ensamstående mamma i en liten "förort" bestäms det att Will behöver ha miljöombyte och flyttar då till sin moster, hennes man och sina kusiner i Bel Air. Där regerar överklassen och allt ska vara fint och prytt. Men när Will flyttar in så förändras allt i familjen. Ordning och reda tillhör inte längre vardagen och man kan alltid vänta sig någon form av tokigheter i huset i Bel Air.
En av de roligaste TV-serier som någonsin har funnits tycker jag, inte ett dugg överskattad.

2011-09-23 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Felicia

jadu.. det det var long time ago, haha.Så du är tillbaka igen? du försvann ett tag där!2011-10-29 @ 14:13:11
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0