TVminnen


Teletubbies

För något år sedan läste jag på någon småbarnsmammas blogg att Teletubbies var det mest patetiska barnprogrammet hon visste men tyvärr såg hennes barn på det ändå.
Tinky Winky, Lala, Dixie och Po är fyra stycken figurer som är en blandning mellan rymdvarelser och bebisar typ. Teletubbies ska ju tydligen vara anpassat till väldigt små barn som ska kunna lära sig att ta in av programmet. Det är därför alla dessa minifilmer de har med alltid visas minst två gånger.
Kan ju förstå hur mamman känner det för det är inget program som roat mig särskilt mycket heller men det vore ju coolt att bli ett litet litet barn igen och se hur mycket man verkligen tar in av Teletubbies. Kanske är det bästa barnprogrammet man kan se då?!

2011-09-20 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN

och drömmarnas trädgård, som också är människor i skumma dräkter som hoppar runt och verkar påverkade av okända substanser. Vincent älskar det... haha! :Pohh tack ;) haha! Gillar massa små detaljer, så att man kan se nya grejer i tavlan varje gång man ser den... riktigt skoj. Kul fyndighet, liksom. :P

2011-09-20 @ 15:44:59
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0