TVminnen


Singel

Häromdagen diskuterade jag och min kompis pinsamma dejtingsprogram.
Ett typiskt pinsamt dejtingsprogram som gick för några år sedan är programmet; Singel. En TV4-programledare, (Lucette Rådström), åker runt till olika städer i Sverige för att hitta en singel. Hon går på stan och frågar helt öppet lite olika människor som hon möter om de är singlar. Svarar någon JA så kommer nästa fråga om hon/han vill vara med i dejtingprogrammet Singel. Svarar personen ja igen så ska Lucette och singeln gå runt på stan och hitta en annan singel som kan tänkas gå och äta middag med singel nummer 1.
Alltså ett mer patetiskt, pinsamt men samtidigt roligt dejtingprogram tror jag aldrig jag har sett.


Lucette Rådström

2011-09-26 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: singlar

Jag gillar det här inlägget. Det är kort, informativ och saklig. Bra jobbat.

2011-09-27 @ 11:59:34
URL: http://www.flirting.se/singlar/
Postat av: Andrea

Hej! Kul att du/ni tyckte att programmet var roligt för jag var med! Hahaha! Förstår inte när folk säger att det var patetiskt bara... Man vet ju inget om personernas bakgrund och så... Det var roligt iaf.
:)

Svar: Haha, neeej vad roligt. Åhh... kan inte jag få skriva ett inlägg om dig och att du var med där i min nya blogg? :D Den heter http://wonderfulife.blogg.se :D Jag skriver lite mer personligt där men mest handlar det om när jag träffar gamla barnskådisar. :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2014-02-10 @ 21:58:52

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0