TVminnen


Sååå j*vla töntigt!!!

Så var vi där igen. Jag blir så sjuuukt arg. Från Pippi till Tintin. Ja, alltså nu är det dags för Tintin att hamna i domstolen, eftersom sagan om Tintin i Kongo anses som rasistisk. Jag blir så trött. Jag blir verkligen skitless på detta. Jag blir less på att barnklassiker efter barnklassiker ska bli anmäld så fort ungefär ordet neger råkar stå med. Det är verkligen att prioritera rätt tycker de. Däremot verkar det helt okej att Disney channels sjuka kroppsideal ska få sändas timmar varje dag för småbarn över hela världen. Många i den här världen är jävuelskt dåliga på att prioritera saker i rätt ordning, det kan göra mig väldigt arg.Låt Tintin vara!

2011-09-15 @ 06:00:00 Sånt som gör mig arg Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Bra inlägg! Jag ser inte på Disney Channel, men är det som du säger tycker jag att kanalen ska läggas ner.Svar: Ibland är det skönt att låta någon annan styra och ha kontroll.Kram

2011-09-15 @ 20:03:03
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0