TVminnen


När ska de fatta att man lägger ner? Lycka till utan Charlie Sheen!

2 och 1/2 halv män är en av världens största TV-serier just nu.
Charlie Sheen som är en av huvudrollerna har kanske inte varit i allt för gott skick på sista tiden och har där med fått sparken från TV-serien. Ändå så envisas de med att fortsätta sända en till säsong med en ny skådespelare; Ashton Kutcher. En av världens största skådespelare men seriöst lägg ner nu! Det blir aldrig och då menar jag ALDRIG bra när en huvudroll i en stor TV-serie slutar. Jag kan inte komma på ett enda exempel någon endaste gång när det har funkat.
Jag vet att jag tjatar rätt mycket om det här i min blogg men jag kan helt enkelt inte sluta fundera över hur de egentligen tänker såna här gånger?! Det slutar ju ändå med att det endast blir fruktansvärt pinsamt, serien rinner ut ur sanden, det är liksom det som händer. 
Snacka om att vissa TV-skapare aldrig lär sig av de största TV-misstagen.


Lycka till! Det kommer gå jätte dåligt.

2011-09-16 @ 15:00:00 Nya TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

nä vad pinsamt. tycker det är lika bra att dom lägger ner, ska sluta när det är på topp

2011-09-16 @ 17:14:34
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Bernard

Nämen lilla du. Det handlar ju som bekant om den gröna degen. Så länge 2 and ½ men generar så mycket intäkter som dem gör till WB så kommer detta aldrig att läggas ner. Sedan så var första avsnittet absolut helt ok. Ska bli spännande att få se hur dem utvecklar Ashtons rollfigur.Bernard out!

2011-09-22 @ 01:59:24

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0