TVminnen


Idag för 10 år sedan...

Minns du vad du gjorde idag för exakt 10 år sedan?
Det gjorde jag. Det var väl en helt vanlig skoldag, en måndag med engelska sista timmen (ända anledningen att jag minns att jag hade engelska var denna händelse, sjukt). I alla fall så var jag hemma runt 15.00, skittrött och satte mig i soffan. Minns exakt vilket soffhörn. Så kommer pappa in i vardagsrummet som tydligen måste ha haft en ledig dag eller nåt. Han har precis pratat med min faster i telefon och säger att vi ska sätta på TV:n för något har hänt. Så vi sätter på TV:n och får se detta:
2011-09-11 @ 06:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: Marie-Louise Grimlund

Ja det var ett ruskigt historiskt ögonblick när det där hände.



Den där stora övermäktiga vreden de har, som vi normala inte förstår.



Håller en tyst minut Kl.12.00

2011-09-11 @ 08:26:27
URL: http://lillgrimman.bloggo.nu
Postat av: Eva

Jag minns också exakt vad jag gjorde då. Så är det ju med stora händelser, man vet precis vad man gjorde och vilka man var med när man får veta.

Hemskt var det! :(

2011-09-11 @ 12:23:24
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

jag kommer också ihåg. var hemma hos mamma o pappa, för de var fortfarande gifta då. satt i soffan efter skolan å kollade på tv, slog på den just när det andra planet flög in.. :(

2011-09-11 @ 13:42:52
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: anna

kommer oxå ihåg precis. hade blivit mamma, satt och ammade min dotter i soffan, slog på tv:n och såg planet flyga in i tornet. trodde först att det var en film eller nåt dåligt skämt. satte på csn och förstod allvaret. så hemskt

2011-09-11 @ 14:36:23
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0