TVminnen


Gretas TV-programshow

Något jag verkligen älskade när jag var liten var ett barnprogram som gick tidigt på 90-talet och hette: Gretas TV-programshow. Jag råkade se det för något år sedan på barnkanalen och kunde nu se från annat perspektiv men kom ändå fram till slutsatsen att det var äkta barnprogramskvalite.
Jag ska erkänna att jag som liten var riktigt avudnsjuk på den där tjejen, Greta alltså. Hon behövde bara gå in i sitt rum så blev det en hel studio med häftiga lampor, musik, inglasningar i garderoben, deltagare och publik. Publiken bestod dessutom bara av gosedjur som förvandlades till barn och levande gosedjur och som sedan både kunde jubla och applådera.
Jag testade att göra en egen studio med egna gosedjur men den blev definitivt inte lika bra som Gretas. Där fick man ju i varje avsnitt också träffa på Anders Lundin och Lars "Putte" In de Betou som alltid var de tävlande deltagarna hos Greta. Man fick också alltid se någon Anders och Putte-musikvideo, åhhh jag älskade(älskar) deras låtar. Speciellt Nöjd och Pinsamt.


Anders och Putte


Titta bara så mysigt rummet är med all publik, mysiga studiomörkret och bara hela showen. Man blir ju bra sugen att vara med där.

2011-09-15 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

och den där: en gammal gammal gumma... i en gammal gammal stuga... så gick hon till sjön o blötte. så gick hon till sten o stötte... denna sagan är inte lång.. så därför tar vi den än en gång...! :P hahahha! :P

ohh. ja, det kommer jag ihåg. braaa program!ja fan, 109 spänn för 30 blöjjer...!

2011-09-15 @ 19:03:02
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0