TVminnen


En fyra för treJag håller just nu på att nördar TV4:s gamla TV-serie; En fyra för tre. En serie med klassiska 90-tals ansikten som Lina Perned, Göran Gillinger och Anna Jacobsson. I denna serie kan vi även se skådespelareliter som Birgitta Andersson och Björn Gustafson.
Jag vet inte riktigt vad det är men jag har någon slags förkärlek till många ut av dessa 90-tals-serier. Älskar att de inte hela tiden har en I-Phone i örat, sitter med en laptop i sitt knä och knäpper fjortisbilder med digitalkameran. Älskar att de har sin lilla filofax med telefonnummer i, inga mobiltelefoner och inte samma slags stress.
En fyra för tre är en riktig flumm-serie och är man som mig som älskar sånt så är det en perfekt serie att titta på.
Det handlar om det gamla paret Maggan och Lennart som är gifta sedan länge tillbaka och bor tillsammans i ett hus men en våning upp bor de unga rumskompisarna Jessica, Tobbe och Kristin. Lennart som är deras hyresvärd har sina stränga regler om hur de ska sköta sig för att få bo i denna fyra, vilket inte alltid fungerar så bra. Detta är en typisk oseriös, humoristisk och bara allmänt rolig 90-talsserie.

2011-09-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

oooh, i trean (i lågstadiet) körde vi en sketch med detta. :D haha! jag var kristin har jag för mig, men vet inte. haha... :Pooh. dessa minnen.NU ÄR DET REGGAT! eller iallafall inskickat.. just nyss. elektroniskt. får svar om en vecka tror jag. oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh....

2011-09-21 @ 21:19:16
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Åååh vet du var man kan se avsnitt?

Svar: http://www.youtube.com/watch?v=u7NxtSP4YjU ;) ;) ;) Titta på!
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-05 @ 15:22:22
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: Krille

Någon som vet vad Anna Jacobsson gör idag?!

Svar: Googla...;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2014-10-25 @ 19:50:05

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0