TVminnen


Cold Case

Känns så tråkigt att Cold Case numera är nedlagt. Det var verkligen den bästa amerikanska kriminalserien. Jag är inte så jätte förtjust i amerikanska kriminalserier men Cold Case tillhör undantaget.
Den är ju på nåt sätt liksom så annorlunda mot för andra serier. Kanske gillar jag den så mycket för att den växlar mellan nutid och dåtid. Olösta gamla fall ifrån flera flera år sedan är ju dubbelt så spännande att se upplösningen av som ett dagsfall. Det är ju just det som Cold Case handlar om; att lösa olösta gamla mord.
Sedan är jag så fascinerad av att de alltid har lyckats hittat två personer som liknar varandra till utseendet så mycket, fast i olika åldrar då. En person som kan spela nutid och en person som kan spela dåtid. Undrar om skådespelaren tänker då; "Sådär kommer jag att se ut när jag blir så gammal"?!
Aja, hur som helst så är det riktigt bra skådespelare med. Både Lily och Scotty är karaktärer jag gillar otroligt mycket och som spelas otroligt bra ut av Kathryn Morris och Danny Pino.

2011-09-13 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Linda

seriöst, har de lagt ner Cold Case? Fy vad tråkigt

2011-09-13 @ 20:49:44
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

ohh, det gick på nian, efter csi, förra vinctern när jag stickade massor med bebiskläder till Vincent. wait.. 2 år sen nu ju.

haha. men iaf. älskar också det när de har de tidstypisksa kläderna, moralen, livsstilen, håret... musiken...

allt. tummen upp för cold case.

ohh, tack :D hihi! en mössa, o tre möss. lite komik. :P

försökte göra den så detaljerad med småsaker, jag tycker det är kul när man kan hitta nya saker i en bild, varje gång man tittar på den. :P

2011-09-13 @ 23:48:33
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0