TVminnen


Björnes magasin

Om man ska vara helt ärlig nu, alltså helt seriös, inte ljuga för sig själv eller för någon annan utan vara helt ärlig... Då vet man väl ändå att toppen av alla barnprogram, ja det bästa barnprogrammet som någonsin har funnits är; Björnes magasin. För finns det någon ingrediens inte Björnes magasin har som ett barnprogram ska ha?! Björne is the one!
Björne har humor, han har en massa vänner, han har kakburkar, han har en vind och som om det inte vore nog så har han ett helt eget magasin.
Jag tror att jag seriöst var lite kär i Björne när jag var liten, men åh andra sidan; Vem som var barn på 80 och 90-talet var INTE kär i Björne?
Sen var det nåt pucko som kom på att Björne skulle få sparken och ersättas av en ny Björne. Vad var grejen med det?! Alla barn, alltså precis alla barn i hela Sverige blev sura och Björnes magasin var förstört för all evighet framöver. Men den klassiska gamla Björne minns jag fortfarande med glädje, samt hans vänner Snigel och Hugo. Björnes magasin glömmer man då aldrig.


Björne

2011-09-22 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag tyckte väldigt mycket om Björnes Magasin (innan de bytte ut honom...). Jag minns att trollkarlen Carl Einar Häckner var på besök och jag tyckte att det var så himla roligt!Svar: Ja, jag har bara ett år på gymnasiet. Jag ska försöka stå ut, men jag vill inte gå in i väggen på kuppen...Kram

2011-09-25 @ 18:38:09
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0