TVminnen


Albert och Herbert

Nu är det dags igen att göra ett sånt här riktigt minnesinlägg av en serie jag inte sett på kanske 15 år, alltså sedan jag var ganska så liten.
Albert och Herbert var ialla fall några personer jag tyckte var riktigt roliga att titta på förr i tiden. Albert var pappa och Herbert var son och de blev osams ganska så ofta. MEN sen dog ju Albert så Herbert blev ensam kvar. Då kommer plötsligt en okänd bror till Herbert...
Något jag alltid har känt och känner fortfarande i varendaste serie är att försvinner en viktig roll i själva serien så LÄGG NER allt. Det blir verkligen ändå aldrig bra när de fortsätter att visa serien utan den förredetta viktiga rollen. Dock görs det misstaget om och om och om igen. När ska serieskaparna lära sig att det inte funkar? Bättre att sluta på topp tycker jag när både Albert och Herbert var med.

2011-09-08 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

"dudu-dudu-dudu-dudu-dudu-dudu-du duuuuuuu..."

visslar introt

:P

ja vem glömmer de där två stollarna alltså... :P

håller med dig om det. Var som i skilda världar, det reagerade jag starkt på- de bytte ju ut rebecka, från en brunhårig lockig, med långt hår.. till en blondin med rakt och kort hår. WTF?

kanske inte samma sak exakt, men ja. det ska va som det är, speciellt när man kommit in i vilken serie det nu än gäller..

2011-09-08 @ 19:58:17
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Håller med dig helt fullständigt! Det går bara utför om man ska ta in ngn annan... ÄLSKAR VERKLIGEN ALBERT OCH HERBERT!

2012-03-18 @ 22:53:25
URL: http://www.nattstad.se/sångbrudenhjärtarosa
Postat av: SVAR TILL VERONICA:

Haha, ja dom är underbara! Det är ju originalet man minns ändå som bäst som tur är. :)

2012-03-19 @ 13:32:17
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0