TVminnen


Vera med flera

I början av 2000-talet sändes ett barnprogram på SVT som hette Vera med flera. Eftersom jag var ganska så gammal då så såg jag inte särskilt mycket på barnprogram. Jag hade dock en flera år yngre kusin som brukade titta på det och hon tyckte det var sååå bra (minns ej vilken kusin det var) men i alla fall så blev jag intresserad av det när hon sa att det handlade om en tjej som inte pratade. En liten tjej som pratvägrade alltså på grund av att hennes mamma arbetade så mycket. 
Tyckte det lät ganska så lockande att jag gav det en chans, tänkte att hon kunde ju inte vara helt stum, men nära inpå var hon det ja. Det var ganska fascinerande att se hur man klarar av en vardag måndag till söndag 24-7 utan att prata med någon. Dock fanns det ett undantag, hennes bästis. Bästisen pratade hon normalt med men alla andra sa hon inte ett ord till. Hon glömde aldrig av sig heller.
Grymt bra barnprogram faktiskt och annorlunda. Sevärt - ja.

Som Vera ser vi en tjej som heter Klara Höök.
2011-10-18 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0