TVminnen


Våra värsta år


Idag tänkte jag skriva om komediserien Våra värsta år (Married with children). Vet egentligen inte varför eftersom jag alltid har tyckt att det har varit en riktig, riktig dålig serie. Alla har vi olika typer av humor och Våra värsta år-humorn är inte min. Men sen gillar jag ju att dissa mycket i den här bloggen också så det är bara att köra på hårt nu tänker jag.
Al Bundy (Ed O'Neill) är en medelålders gift man med två halvvuxna barn. Han arbetar som skoförsäljare och drömmer om att vara otrogen men han skulle aldrig kunna vara det, trots att han hatar sin fru och sina barn.
För det första, om han hatar sin fru, varför skiljer han sig inte då? Det är en 80-90-tals-serie, inget sekelskifts-koncept.
Al Bundys fru Peggy (Katey Sagal) är en hemmafru som aldrig orkar göra något annat än att äta godis och titta på Oprah på dagarna. Sonen Bud (David Faustino) drömmer om playboy-brudar men han är inte direkt deras dröm. Dottern Kelly (Christina Applegate) dejtar allt och alla manliga ting som rör sig i världen.
För det andra nu då när vi redan tagit det första, hur kan det vara en komedi när det aldrig händer, sägs eller görs något roligt i serien?! Första avsnittet är kanske roligt men sen är ju nästan alla andra avsnitt likadana ju. Vissa komediserier är roliga när de fungerar så men INTE Våra värsta år.

2011-10-16 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Arasen

Håller helt med dig.. Jag tål verkligen inte den där serien!

2011-10-16 @ 22:27:24
URL: http://arasen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Denna serie är enligt mitt tycke helt värdelös.Svar: Det har du helt rätt i. Maria M. har nog sin speciella charm.Ja, dessa dagar är mitt humör inte det bästa, men jag hoppas på att det vänder snart.Kram

2011-10-20 @ 09:40:23
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0