TVminnen


Sikta mot stjärnorna

Efter att ha skrivit om Småstjärnorna så skriver jag nu om Sikta mot stjärnorna.
Det handlade alltså om vuxna människor som skulle vara så lik en artist som möjligt utseendemässigt och dessutom kunna sjunga likt och bra.
Alltså jag måste ärligt talat säga att jag aldrig har förstått mig på Sikta mot stjärnorna?! Vad var meningen med det egentligen? Vinnaren skulle ju inte få något speciellt vad jag minns. Inget skivkontrakt eller något annat bra, utan bara en stor pokal. Sen var det ju oftast ganska så pinsamt eftersom många "artister" var ju totala katastrofer. Det var inga pengar som gick till nåt välgörande ändamål eller nånting. Småstjärnorna kan man ju förstå eftersom det var ju faktiskt bra MEN Sikta mot stjärnorna det var ju liksom inte ens det, bra alltså.
Skönt är det i alla fall att det programmet inte går längre för haha, det var verkligen ingen höjdare enligt mig.
2011-10-07 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

jag tyckte det var skitkul. haha! Kommer ihåg mammas eller pappas 30årsfest, vi barn satt uppe på rummet med 1 kg lösgodis (vilket var mycket på den tiden men nu köper man ju det rätt ofta hahahha)

och tittade på småstjärnorna. eller om det var sikta mot. haha! oh... det var en härlig kväll. Inte fan ville vi sova sen när de hade fest där nere.... :P

2011-10-07 @ 11:55:10
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0