TVminnen


Sen kväll med Luuk


Kristian Luuk i Sen kväll med Luuk.
Då känns det helt plötsligt dags att skapa ett inlägg om den gamla talkshowen; Sen kväll med Luuk. Sen kväll med Luuk var ett TV-program som gick under slutet av 90-talet och i början av 00-talet. Det var i detta program de flesta av oss fick sin första relation till Kristian Luuk, Papi Raul, Dan Bäckman eller kanske till och med Felix Herngren. För visst minns man de små speciella stunderna med Dan Bäckman, Arga leken, veckans brev och alla musikuppträdanden av artister från hela världen?!
I sen kväll med Luuk hann vi se många stora världsstjärnor som till exempel; Alanis Morissette, Bruce Springsteen, Whitney Houston, Madonna med flera. Även svenska stora stjärnor som; Margaretha Krook, Monica Zetterlund, Dilba och Meja kunde vi se där.
Sen kväll med Luuk är utan tvekan en toppare på talkshows-listorna inom svensk television.

2011-10-26 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

I början hajade jag ingenting av Sen kväll med Luuk, men det kom med tiden. På gymnasiet var jag till och med på inspelningen av ett avsnitt :) Broder Daniel och kronprinsessan Victoria var gäster :) Efter inspelningen var jag och mina vänner så fräcka att vi gick ner på inspelningsgolvet och pratade lite med Kristian och fick autografer, hehe.

2011-10-27 @ 23:02:10
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0