TVminnen


Myggan

En liten fråga jag hade i min frågelåda:

Hej! Jag undrar bara om du minns ett program som heter Myggan? Programledarna var från Sverige, Danmark och Norge och de visade simfötter och vad det nu heter. Känner du igen? Känns som om jag är den enda!
*
Självklart minns vi väl Myggan, eller hur?! Ett barnprogram som gick i SVT för ganska många år sedan nu, ja nån gång på 90-talet (osäker på om det har visats igen).
Myggan var ett samarbetsprogram mellan länderna Sverige, Danmark, Norge och Finland. Från varje land var det en programledare, sammanlagt 4 stycken, vardera 2 killar och 2 tjejer. Från Sverige hade vi en kille som programledare nämligen; Bengt Stenberg.
Meningen med detta program var väl att man skulle lära sig lite om de nordiska språken samt hur saker och ting fungerade i övrigt.
Jag var kanske lite för gammal för Myggan när det gick på TV för jag störde mig så grymt mycket på det. Eller nej föresten, jag var nog inte för gammal ändå, ser att programmet är från 1992. Hur som helst tyckte jag inte alls att det var bra. Tyckte av någon anledning att alla programledarna var jobbiga och att man fick veta helt värdelösa saker som de ändå aldrig hade rätt om. Jag hade mer rätt än dem tyckte jag nog.

2011-10-13 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Arasen

Jag minns myggan, men jag minns inte alls vad det handlade om. Kommer ungefär bara ihåg den där lilla myggan i början :P

2011-10-13 @ 10:17:22
URL: http://arasen.blogg.se/
Postat av: DONKEN

mimimmimiimmimimimimmimimimimimimmymymymy MYGGAN!

haha jo det minns jag. och ja, vi var rätt små. JAG var ju liten, så då var du ju 2 år mindre. haha :P

men det visades nog fler gånger, det gick en sommar när jag var äldre iaf..PÖSS!

ps. jajamänsan, lagret växer nu. Men det krymper ju hela tiden också, vilket såklart är bra. haha! :P

2011-10-13 @ 11:13:31
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0