TVminnen


Kate

Jag fick en liten kul idé att jag skulle skriva om Kate, ja ingen speciell utan lite olika Kate:ar. Det finns ju en hel del offentliga Kate:ar och många av dem är faktiskt rätt duktiga på sin sak så jag tänkte ta upp fem stycken personer som heter Kate i det här inlägget. Jag är ju så påhittig förstår ni.

* Kate Winslet - Det här är antagligen min Kate-favorit. Enda sedan jag för första gången såg Titanic har hon legat i toppen av min lista över skådespelerskor. Sen gillar jag också med henne att hon är normalt smal och inte anorektiskt smal som många andra Hollywoodskådisar.

* Kate Middleton - Så kan vi ju fortsätta med nästa Kate då när man talar om onormalt smal. Denna Kate lider helt klart ut av någon form av ätstörningar och är man prinsessa och bor i den här världen så heter det inte ens ätstörningar eller anorexi utan då heter det Prinsess-sjukan. Vår egna prinsessa Victoria har ju också haft det. Det är när en prinsessa blir så otroligt pressad ut av media och alla uppdrag hon ska göra att hon magrar något sjukligt, det är Prinsess-sjukan.

* Kate Beckinsale - På tal om prinsessor så går vi vidare till filmen Pearl Harbors egna prinsessa. Som många andra Hollywoodskådisar är hon gift med en filmregissör (Len Wiseman). Aja, hur som helst är detta också en bra skådespelerska.

* Kate Hudson - Vi går vidare till nästa Hollywoodskådis. Med risk att bli tjatig men detta är också en ut av mina favoriter. Man får ett intryck av henne att hon är väldigt snäll och inte värsta bitchskådisen. Hon kan verkligen flumma till sig på korten och göra roliga miner och uttryck.

* Kate Ryan - Här har vi den belgiska coverdrottningen. Även fast man aldrig fattar vad hon sjunger i sina låtar så spelas de ofta på radio, TV och uteställen. Det funkar ju faktiskt ganska så bra också.
2011-10-06 @ 18:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Roligt inlägg:) Gillr Kate Winslet, hon är så duktig och vacker

2011-10-06 @ 20:28:34
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

där fick du allt till det ja! massor med kate-ar. :P

jajamänsan jag fick mailet, skrev ner svaren också. :D kul att du svarade och tack så mycket! :Dpöss!

2011-10-06 @ 22:48:50
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Kate Winslet är också väldigt söt i filmen 'Holliday'.Svar: Ja! Eget ansvar är underbart.Kram

2011-10-08 @ 20:21:48
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0