TVminnen


Jag har haft fel...

Jag måste erkänna att jag har haft fel när det gäller Idol...
År 2004 så var jag en av dem som var väldigt anti mot hela programidén. Ännu ett till onödigt artistjaktsprogram där en vinnare ska utses som vanligtvis är en kille eftersom alla tjejer blir utröstade. Tjejer röstar inte på tjejer och killar röstar inte heller på tjejer. Dessutom går endast de snygga killarna vidare så ofta blir det kvantitet före kvalitét. Så släpper vinnaren en skiva och vi hör hitlåtarna på radion om och om igen. MEN sedan blir det en ny säsong ut av samma artistprogram och förra årets vinnare glöms bort och lämnar sin karriär som ett höstlöv flyger iväg från sitt träd. Likadant med tvåan och trean och...ja ni fattar, det blir alltså bara fail av allting. 
Ja, så har det ju verkligen varit för de flesta artistjaktsprogram som Popstars, Fame Factory, Talang m.m. Jag trodde länge att att det skulle bli precis likadant för Idol men så är ju faktiskt inte fallet.
Många, inte alla men många ut av deltagarna från Idol har ju faktiskt lyckats hålla sig kvar i artistvärlden. Tänk på Darin till exempel, man trodde verkligen att han var en sån som bara skulle försvinna men han är fortfarande kvar i banan. Han är ju till och med Maria Montazamis stora idol, hallå liksom, hur coolt är inte det?! Sedan har vi Sibel, Danny och Tove Styrke som fortsätter med att släppa nya låthittar för jämnan. Sen får vi självklart inte glömma bort svärmorsdrömmen Måns Zelmerlöw (som tydligen är hans titel), han är ju både programledare, sångare och skådespelare. Men bäst, ja allra bäst har det nog ändå gått för Agnes Carlsson. Hon har till och med lyckats toppa USA-listan med sin hit Release me. Är inte det coolt så säg!
Det kanske är just de här resultaten som gör att jag har blivit mer intresserad ut av Idol på senare år, för faktiskt så lyckas ju folk genom detta program.


Agnes Carlsson som vann Idol år 2005.

2011-10-07 @ 15:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0