TVminnen


Grymmast.blogg.se

Alltså jag tror jag har hittat min absoluta favoritblogg av endast en slump. Roligare blogg har jag aldrig läst. Jag måste säga att den bloggen är till och med bättre än min egen, ja så är det faktiskt.
Problemet är bara att den bloggen är helt inaktiv så det är ju väldigt, väldigt tråkigt då. Men jag snodde ett inlägg ändå och hoppas att ägaren till den inaktiva bloggen samtycker till det.
Gå in på http://grymmast.blogg.se och kika ni också. Bloggen förtjänar sitt namn kan jag lova. Jag valde att plocka ut ett inlägg som heter Kalle och hans hemlighet.

 

Kalle och hans hemlighet.Kalle Anka har aldrig någonsin ägt ett bar byxor än mindre haft några på sig. Kalle Anka är en hane.

På en hane som strövar runt fritt utan byxor borde man rimligtvis få en liten skymt av en kebas. Det har jag aldrig sett på Kalle. Så var fan har Kalle gjort av sin kebas?

Jag hörde mig för med klåparna på 118100, som så många gånger förr.

"Eftersom att Kalle Anka är en andfågel så saknar han yttre könsorgan, därför syns det inte även fast han inte bär byxor. Vi skulle tro att hans könsorgan är av medellängd för ankor. Ha en fortsatt trevlig natt!"

Sådärja, där har ni ännu en grej att slippa ligga sömnlös över på nätterna.
2011-10-26 @ 15:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Haha, ska absolut kolla in den bloggen :)

2011-10-27 @ 23:03:07
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0