TVminnen


Dra mig baklänges

De senare årens skrikiga barnprogram brukar jag vara rätt så bra på att dissa. Men har man sett Dra mig baklänges så går det bara inte att tycka illa om det programmet, inte ens om man är vuxen.
Det handlar om 7-åriga Alpha som har en magisk tärning som gör att hon kan dra sig tillbaka i tider när hon inte fanns. Det är tider med allt från medeltiden, runt förra sekelskiftet, människans början i världen medmera.
I varje avsnitt har Alpha något hon vill ha reda på i varje tidsresa. Till exempel hur människorna åt, om man firade födelsedagar och hur det var att vara prinsessa för några hundra år sedan.
Detta är en riktig söt liten TV-serie med komiska inslag. Alpha (Alpha Blad på riktigt) är också en riktig duktig skådespelare. Mycket hissning alltså för Dra mig baklänges.


Alpha Blad till vänster och Tehilla Blad till höger som gästspelar i Dra mig baklänges ibland.

2011-10-06 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

ohh, det har jag aldrig hört talas om. Går det på svt b? konstigt att jag inte sett liksom...^^

haha ja nu idag är det 60 hittills. Sakta men säkert, en vacker dag ska det bli 300. helst före nyår haha :P

får ha 200 som delmål. ;)

pöss

2011-10-06 @ 15:33:09
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Nina Blad

Oj vad kul att stöta på en sån här hissning av Alpha och Tehilla. Alpha har hunnit bli tolv år sedan det begav sig i "Dra mig baklänges!" och har tillsammans med Tehilla och lillebror Junior fått förmånen att vara med i Svinalängorna mm.Visas det fortfarande avsnitt på SVT?

2011-10-07 @ 15:20:18
URL: http://metrobloggen.se/mamager

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0