TVminnen


De tre vännerna och Jerry

Nu ska jag skriva om ett svenskt tecknat barnprogram, nämligen De tre vännerna och Jerry.
Thomas, Erik och Frank är bästa vänner (eller vad man ska kalla det), de går i samma klass. En dag börjar en osäker kille i klassen som heter Jerry. Frank som är ledaren i klassen bestämmer sig för att utnyttja Jerrys svagheter och ge honom en massa svåra uppdrag för att han ska få chansen att komma in i klassen.
Alltså egentligen är detta en rätt tragisk tecknad serie men på nåt sätt så har den sin charm och det är en av få tecknade serier jag faktiskt gillar och tycker är lite rolig.
Franks kusin Linda som också går i den omtalande klassen är tjej number one i skolan. Frank är kär i Linda, ja fast de är kusiner (känns normalt). Precis som Frank utnyttjar Jerry utnyttjar Linda Frank. Oftast är det Jerry som får hjälpa Frank för att han ska hjälpa Linda....ja, ni fattar kanske.
I alla fall så är detta en rätt bra serie som jag skrev tidigare, lite för grova ord och grova händelser kanske men samtidigt ingenting som inte dagens barn redan har hört och sett.

By the way så är inte De tre vännerna och Jerrys skolfoto helt klart med namn ännu, så om ni kan; Hjälp till med skolfotot. [Klicka här!]

2011-10-21 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Eva

Jag har nog aldrig sett den serien. :)

2011-10-21 @ 13:38:35
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Haha, älskade detta program! :)

2011-10-23 @ 21:11:22
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0