TVminnen


Dagens namn

När jag funderar över ett udda TV-program som jag kan skriva om idag så bara helt plötsligt flippar det upp där i huvudet, nämligen; Dagens namn.
Dagens namn var ett TV-program som gick varje dag under typ ett år. Kanske en av världens kortaste TV-program eftersom Dagens namn endast var en minut lång. Det handlade om dagens namn, ja alltså vilka namn som hade sin dag just den dagen, namnsdag med andra ord. Av någon anledning blev detta enminutersprogram väldigt populärt i alla fall i min TV-soffa. Men gud vilket tråkigt program att skriva om...
I alla fall när jag nu ändå är på G så kan jag ju ta upp vilka som har namnsdag idag. Det är inga mindre än Evert och Eilert. Vad trött jag blir, när ska de egentligen ta bort namn som ingen längre heter?! Vem heter egentligen Eilert idag? Känner jag nån Eilert? Nej! Känner du nån Eilert? Nej, jag tänkte väl det.

2011-10-24 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

oj, har jag aldrig hört talas om. har nog missat en del i tv- världen

2011-10-24 @ 21:05:16
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

kanske man skulle ta o döpa nästa katt till Eilert. haha... fast det är inget S i det. katter lyssnar ju till s-namn :P

Seilert kankse? :P hahahaaaoooow tack! :D hihi! nu är webshopen på G! yäääh!

men måste fixa bankkonto kopplat dit med, o det VETTIFAN hur man gör. haha... ska nog sätta upp ett mål med vilket datum shopen ska vara uppe. 1 nov är för SNART... tror jag.

Sen efter marknaden kommer jag ju få ta bort massa atriklar från webshopen med som jag lagt dit. hahaha förhoppningsvis allihop. Men då har jag ju plötsligt inget att sälja längre. då blire ju trålkigt där. då får jag jobba mer, hårdare, längre. :)

aja, nu ska jag inte tråka ut dig, detta blev sjuuukt lååångt..

2011-10-24 @ 23:16:02
URL: http://donkens.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0