TVminnen


Bananer i pyjamas

Nu tänkte jag ta upp ett australiensiskt ganska välkänt speciellt barnprogram, nämligen; Bananer i Pyjamas (Bananas in pyjamas).
Det handlar om två stycken bananer som hela dagarna går runt i en vitblå randig pyjamas. Bananerna är identiskt lika varandra och kallar sig för B1 och B2 (antagligen står det för Banan1 och Banan2). B1 och B2 har i alla fall tre stycken björnkompisar som de älskar att busa tillsammans med. Sen finns ju också Herr Mus som äger en affär och som är lite opålitlig ibland.Vad ska man säga om detta?! Ja, jag älskade Bananer i pyjamas som liten. Blev tvungen att se ett avsnitt nu också för att få mig lite dejavu. Visst är det fortfarande väldigt sött och jag förstår att jag älskade de där bananerna men F vad björnarna är korkade. Visst är de söta men de är ju också helt väcka. Fast egentligen är ju inte Herr Mus och bananerna så smarta heller. Fast samtidigt, vad kan man förvänta sig av två bananer liksom?! Man tänker ju ändå att musen och björnarna ska ha lite mer att tänka med.

B2: "Tänker du på samma sak som jag B1?" B1: "Ja, jag tror det B2!"

För att komma till ett liknande inlägg, klicka då [HÄR].

2011-10-22 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

å så skrattar de såhär: huhushhsushsuhsuhuhsuhsuhsuhhhuuuuhhuuh! ;)

haha!

2011-10-22 @ 18:26:39
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Haha, jag gillade aldrig Bananer i pyjamas :P :D

2011-10-23 @ 21:10:34
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0