TVminnen


Alla älskar Raymond


Alla älskar Raymond (Everybody Loves Raymond) är en amerikansk komedi-sitcom-serie som spelades in i slutet av 90-talet till några år framåt på 00-talet. Serien handlar om Raymond som alla av någon anledning älskar. Hans fru Debra såklart, hans dotter, hans tvillingsöner, hans mamma, hans pappa och hans bror.
Raymond bor tillsammans med Debra och deras gemensamma barn men eftersom alla älskar Raymond så är ständigt hans far, mor och bror hack i hälarna på honom. Raymond får med andra ord aldrig vara ifred.
Det här är en bra serie med bra skådespelare men jag håller på bli tokig varenda gång jag ser ett avsnitt. Hans föräldrar är ju bara för mycket och Raymond är en stor mes som aldrig vågar säga ifrån. Inte nog med att de lägger sig i varenda liten grej som Raymond gör så lägger de sig i allt som även Debra gör. Om jag vore Debra så skulle jag ta ut skilsmässa på en gång för palla att vara gift med en sådan mesig kille. Raymonds bror Robert är ju också ofta där och stör men han tycker jag faktiskt mest bara synd om. Robert har antagligen någon bokstav som gör att han får problem i många vardagliga situationer och då måste såklart hans bror Raymond hjälpa honom i dessa situationer.
Jag lider med Debra som ändå försöker ha ett sånt normalt familjeliv som det går fast alltid resten av släkten lägger sig i allting. Debra är till skillnad mot Raymond ingen mes vilket gör att hon ofta får ta tag i och klara upp deras oönskade familjesituationer.
Ja, det är inte lätt att alltid vara gift med Raymond som alla älskar.

Raymond spelas av skådespelaren Ray Romano.

2011-10-28 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

det är en sån där smidig serie som går tidigt på fm som man kan titta på om man inte har nåt att göra

2012-05-31 @ 21:23:40
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0