TVminnen


Stanford Blatch

Under alla år man följt tjejerna; Samantha, Charlotte, Miranda och Carrie i Sex and the City så har det också alltid funnits en femte dam som inte nämns lika ofta; Stanford Blatch. Ja, visst är Stanford kille men han har inget emot att bli kallad för den femte damen, tro mig.
 
Stanford är homosexuell och bästa kompis med Carrie. Carrie kan prata om alla sina killbekymmer med Stanford och det som är så bra är att han vet hur både killar och tjejer tänker. När Stanford dyker upp i serien så blir man alltid lite extra glad, kanske för att Stanford själv alltid är just sprudlande glad. Stanford är helt enkelt alla tjejers drömgaykompis, det är svårt att inte trivas i hans sällskap. Dock tycker jag så himla synd om han för att det rätt så ofta faktiskt ska jävlas med honom. För vilka stora kärleksproblem som tjejerna än har så är det inget emot vad Stanford har...


För det första år han bög och det betyder att de flesta killar han träffar på inte ens är intresserade ut av han på grund av det könet han är.
För det andra är Stanford ingen fotomodell och inte nära inpå ens så om Stanford för en gång skull lyckas hitta en kille som är gay så är han oftast inte intresserad ut av honom på grund ut av hans utseende.
För det tredje, då när han äntligen har hittat någon som gillar honom så visar det sig alltid att de har lite speciella sidor som till exempel att sova med porslinsdockor på nätterna, eller att försörja sig genom sex.


Fast trots alla motgångar så lyckas Stanford till slut hitta sin man Anthony som i alla tider varit hans värsta fiende men på nåt sätt så lyckas de båda hitta gnistan i varandra och bli kära.
Så fick då även Stanford Blatch ett lyckligt liv till slut!

2011-11-23 @ 12:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

han e så söt:) när dom ska gifta sig å han bara myser, strålar om honom

2011-11-23 @ 21:22:25
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0