TVminnen


Soff-i-propp

Kommer ni ihåg TV-programmet Soff-i-propp?
Signaturmelodin gick något med; Stopp stopp Soffipropp Soffipropp och hon säger aldrig stopp stopp stopp... Ja något sånt var det.
Sofia Eriksson (idag Sofia Wistam) ledde programmet för oss smågluttar varje morgon innan skolan började I TV4. Det var liksom innan Lattjo lajban och allt det där, Soff-i-propp var liksom starten på hela den TV4-genren.
Sen tyckte man ju att hon var ascool i sina häftiga rymdaktiga kläder. Soff-i-propp var en riktig grym förebild.
Gillar inte att Supersnälla Silversara och Stålhenrik härmade henne några år senare. Nej, för det har bara funnits och kommer alltid bara finnas en enda Soff-i-propp.
2011-11-27 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

hade inte dom en julkalender ett år?

2011-11-27 @ 19:33:57
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: MaryCaroline

Haha, Soff-i-propp ja :D Minns att jag hade en silverfärgad jacka på den tiden och att jag blev kallad för Soff-i-propp bara för det, haha. Minns även att de i programmet besökta GB-fabriken som ligger i Flen där jag bor. Det var någon glassätartävling och några från skolan var med, haha. Den som åt mest på utsatt tid vann en gigantisk geleråtta, haha.

2011-11-27 @ 20:30:37
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0