TVminnen


Rena rama Rolf

Med tanke på Lasse Brandebys bortgång så tycker jag att det passar att skriva lite om Rena rama Rolf.
Rena rama Rolf var en komediserie som gick på TV4 i mitten av 90-talet. Man kan säga att det hela är lite flummig, barnslig humor som utspelar sig i Rena rama Rolf. Kanske just därför att man som liten tyckte att Rena rama Rolf var otroligt bra och roligt. Kort sagt är det ingen serie för vuxna utan mer för vuxna och barn, en familjekomediserie alltså.
Rolf är en medelålders man som bor tillsammans med sin fru Bettan (Carina Boberg) i Göteborg. På dagarna arbetar han som spårvagnsförare och tycker själv att han ger ut hela sin själ på sitt arbete och kräver därför mycket uppassning och lugn och ro när han kommer hem från arbetet på eftermiddagarna av hans närstående. Dock är det inte alltid så lätt med en påflugen granne som heter Nisse (Robert Gustafsson) och en fru han oftast blir oense med. Men vilka konstiga situationer som än uppstår så lyckas Rolf alltid klara sig ur dem på olika sätt.
2011-11-24 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Arasen

men det beror väl lite på vad man har för humor ändå? Är 22 och tycker fortfarande serien är jätterolig. kan skratta hur länge som helst..

2011-11-24 @ 11:23:40
URL: http://arasen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0