TVminnen


Popstars

Idag tänker jag ta upp ett riktigt misslyckat TV-program nämligen; Popstars. Hahahaha.
Alltså är det någon som minns det? Man kanske minns själva programmet men inte artisterna om man definerar det så...
Popstars var ett musikprogram på kanal 5 som gick i början av 00-talet i några säsonger. Meningen med hela programmet var att man skulle hitta popstjärnor som man sedan bildade en popgrupp ut av. I Popstars skapades musikgrupper som; Excellence, Supernatural, plus lite soloartiser.
Något kort tag lite senare hade både Excellence och Supernatural splittras och soloartiserna som fick skivkontrakt minns ingen längre idag...
Man kan säga att Popstars var ett lyckat TV-koncept som misslyckades, för hur fort försvann egentligen inte alla dessa "popstjärnor"?!
Ändå måste jag erkänna att jag tillhörde kategorin under-18-år-publiken som tittade säsong efter säsong och köpte skivorna och kunde danserna och låtarna rätt så bra utantill men vem under 18 år kunde egentligen INTE det? Just därför borde grupperna ha tjänat en stor summa pengar där under ett kort tag med alla barn och tonåringar som sprang runt i affärerna och köpte skivor samt tillbehör med idolerna. Men, men...säg den lycka som varar för evigt?!


Mina favoriter från Popstars var nog ändå Excellence.
2011-11-07 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Arasen

Jag gillade supernatural :P

2011-11-07 @ 07:51:45
URL: http://arasen.blogg.se/
Postat av: Amanda W nr 2

Hon Ana som tex hade med en låt som i nån Spider man-film var väl med i Excellence? Henne gick det ju någorlunda bra för några år i alla fall ;)

2011-11-07 @ 13:07:43
URL: http://mandamandi.blogspot.com
Postat av: anna

ja just det, kommer ihåg det programmet nu:) tyckte att musiken var helt ok på den tiden. sen var det ett program som bara gick en säsong om ett rockband, mitt ex var med å sökte till det, han kom nog en bit tror jag.förrresten, jag har jätte svårt att komma in på din blogg, hänger sig:(

2011-11-07 @ 21:49:45
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0