TVminnen


Magister Munter

Då avslutar jag nu de små Kapernaumprogrammen med Magister Munter idag.
Magister Munter är en ovanlig men rolig magister som arbetar på Kapernaums skola. I hans klass går det tre elever; Stina, Peppe och Vilgot. Stina är den dominanta i klassen, Peppe är den som alltid hänger på och Vilgot är den tystlåtna som alltid måste gå på toaletten. När Magister Munter lär ut så lär han ut på lite udda sätt. Enligt Stina får man aldrig lära sig nåt vettigt i den där skolan. Magister Munter gillar att flamsa och tramsa. Han är den som står för det största stöket i klassen.
Kapernaums skola är nog den mysigaste lilla skola som finns i hela världen. Stina, Peppe och Vilgot får alltid lära sig på ett roligt sätt, dessutom är alltid deras lektioner väldigt korta...
Tummen upp för Magister Munter!

2011-11-13 @ 06:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

Magister Muter ärr ju så underbart rolig!

2011-11-13 @ 13:16:24
URL: http://julkalendrarna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0