TVminnen


Jag har blivit kär i....

Margareta Öhmans glasögon i Varuhuset.
Jag har ju en Varuhuset-period just nu när jag ser typ ett avsnitt varje dag eller två kanske, aja skitsamma.
I alla fall så finns det ju verkligen ingen accessoar som uttrycker sig och tar så mycket plats i serien som Margareta Öhmans glasögon. Man hatar dem så mycket att man älskar dem. Även att rollkaraktärerna i serien också klagar på hennes glasögon ibland och då är det verkligen illa när man vet hur glasögon såg ut i övrigt på den tiden. Det är ändå helt enkelt så att hur de än ser ut så är ju Margareta Öhmans glasögon halva Varuhuset.

2011-11-30 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Micke

Avverkar ett varuhuset-maraton emellanåt, känner att det snart är dags igen...en av 80-talets bästa tv-serier ju...!

Margareta Öhman rockar, än idag..! :)

2011-11-30 @ 15:48:42
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Mikael Westin

Bra jobbat.

2011-12-04 @ 18:49:31
Postat av: Kristoffer

Det här var en underbar artikel!! Kollade alltid på varuhuset när jag växte upp så detta är nostalgi på hög nivå. Minns hur jag beundrade Margareta Öhman:). Hon var så härligt bitsk och sen hennes klädsel....där kan man snacka om en RIKTIG dam uti fingertopparna. Önskar det fanns en Margareta Öhman på alla Varuhus!!!

2012-04-30 @ 13:39:14
Postat av: SVAR TILL KRISTOFFER:

Haha, tack så mycket för för din snälla kommentar! Ja, hon är ju helt grym. Såna människor och såna glasögon borde finnas på varje varuhus. ;)

2012-04-30 @ 14:30:58
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0