TVminnen


Gilmore Girls

När Lorelai Gilmore var sexton år fick hon en dotter; Rory. Sexton år senare när Rory själv är sexton år och Lorelai dubbelt så gammal så får vi för första gången lära känna Gilmore Girls.
Serien utspelar sig i en liten amerikansk stad med bara några tusen invånare där alla känner alla. Det är alltså ingen hemlighet att ensamstående Lorelai har försökt uppfostrat sin dotter Rory helt själv. Man kan inte annat än att säga att Lorelai har lyckats bra eftersom Rory är nära in på att vara en ängel. Det är mormor och morfars lilla ögonsten trots att de till skillnad mot Lorelai är överklassiga och normiga.
Ibland blir det svårt för Lorelai att inte köra kompisrollen istället för mammarollen till Rory. Det är till och med så att man blir lite smått förvirrad över vem som uppfostrar vem ibland?! Är det Lorelai som uppfostrar Rory eller Rory som uppfostrar Lorelai?!
Det här är i alla fall en riktig söt serie där vi får följa Rory genom hennes tonårstid och mamma Lorelai i hennes trettioårskris. Samt mormor Emily och morfar Richard, caféägaren Luke, Rorys bästisar Paris och Lane, Lorelais nära vän Sookie och många många fler.

Lorelai och Rory Gilmore spelas ut av Lauren Graham och Alexis Bldel.

2011-11-04 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Åh, vad länge sen man såg den serien! Har inte sett hela heller, tyvärr. Ibland undrade man ju om de ska vara mor och dotter eller två vänner, ibland kändes det nästan lite "stört" i deras relation, eller hur man ska uttrycka sig, haha.

2011-11-04 @ 20:24:53
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0